Απεργια Ναυτεργατων / Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ... - Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Απεργια Ναυτεργατων / Γεμάτο πλοία το λιμάνι του Πειραιά -Δεμένα λόγω ... - Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021.

Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

τουρισμος | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ!
τουρισμος | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ! from periklis12.files.wordpress.com
Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ: 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ...
PEIRATIKO REPORTAZ: ΠΕΝΕΝ: 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ... from 1.bp.blogspot.com
Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία.

Κέρκυρα: Αναστέλλεται η απεργία των ναυτεργατών - Μέχρι ...
Κέρκυρα: Αναστέλλεται η απεργία των ναυτεργατών - Μέχρι ... from www.newsit.gr
Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού απεργια. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00.

Posting Komentar

0 Komentar